Actrice Jessica Henwick steelt de show op rode loper in zwart outfitje

Actrice Jessica Henwick steelt de show op rode loper in zwart outfitje

Alle camera's zijn op haar gericht.

Jessica Henwick is niet alleen een beroemde actrice. Ze wordt nu ook telkens vaker gevraagd door grote modemerken. Wanneer we kijken naar haar nieuwe kiekjes valt dit ook wel te begrijpen.

De Engelse Henwick werd beroemd dankzij Game of Thrones. In de HBO-serie speelt zij Nymeria Sand, een van de Sand Snakes. Niet alleen wist zij hoge ogen te gooien in de serie, ze had hierna eveneens de rollen voor het uitzoeken.

Carrière
Sindsdien heeft Henwick in verschillende andere televisieseries en blockbusters gespeeld, waaronder Marvel's Iron Fist, The Defenders en Star Wars: The Force Awakens, om er maar een paar op te noemen. In 2019 speelde ze weer een grote rol in de Netflix-serie Luke Cage.

Maar ook naast het acteren zit de 28-jarige Henwick niet stil. Zo doet ze ook graag aan theater, waaronder The Royale en Yellowface. Wanneer ze het eens even iets rustiger aan doet, zorgt ze er zeker wel voor dat we haar niet vergeten.

Sociale media
De actrice deelt wel vaker foto's op sociale media en nu is het weer raak. Henwick kwam met meerdere plaatjes van haar prachtige outfit tijdens de Bafta's. Heel erg gek is dit niet, want Henwick werd genomineerd voor haar rol in Bus Girl.

Ondanks het feit dat ze niet won, wist ze wel de show te stelen met haar opvallende outfit. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er wederom fantastisch uit. Oordeel zelf maar met de onderstaande kiekjes.



NieuwsFilm

meest populair