Halve naaktscènes in 'Twilight' achtervolgen Taylor Lautner nog steeds

Halve naaktscènes in 'Twilight' achtervolgen Taylor Lautner nog steeds

Niet alleen vrouwen hebben een body image probleem

Taylor Lautner speelde jaren weerwolf Jacob in de vijf Twilight Saga-films. Hij was 16 toen hij startte en was regelmatig zonder shirt te zien in de films.

In zijn podcast The Squeeze vertelt de nu 30-jarige acteur dat alles draaide om het trainen en het eten. Hij vertelt: "Ik wist niet dat mijn half blote lijf voor problemen zou zorgen, toen ik startte. Maar natuurlijk was dat wel het geval. Niet alleen vrouwen hebben een body image probleem."

Strak schema
Hij vertelt verder: "Ik trainde dagelijks voor dat ongelooflijke lijf en had een strak voedingsschema. Ik had een lichaam dat een man in het echte leven eigenlijk niet heeft. Toen de films klaar waren, was ik dat trainen zat en zette ik mij daar tegen af."

Hij vervolgt: "In de daaropvolgende films vond ik mij er prima uitzien. Maar toen begonnen de vergelijkingen met de foto's tijdens en na Twilight. En kwam de kritiek dat ik mijzelf had laten gaan."

Zelfzorg en weerbaar
Die kritiek hield jaren aan en zorgde uiteindelijk voor mentale problemen. Gelukkig zag Taylor dat en leerde zich zelfzorg aan en werd weerbaar. Hij zegt dan ook: "Je vindt geen geluk in het lichaam dat je denkt te willen hebben. Als je hoofd niet op orde is, heb je niets."

Meer staat hier in het artikel van People. Een deel van zijn podcast staat hieronder op zijn Instagram.



NieuwsFilm

meest populair