3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Life of Pi (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ang Lee | Cast: Suraj Sharma, Irfan Khan, Adil Hussain, e.a. | Te zien op: Disney+
De Indiase jongen Pi belandt na een schipbreuk op een reddingsboot met een gevaarlijke Bengaalse tijger. Samen worden ze geconfronteerd met zowel de schoonheid als de wreedheid van de natuur. Uiteindelijk dobberen de twee ruim zes maanden in een sloep rond op de zee.



Malignant (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, McKenna Grace, e.a. | Te zien op: HBO Max
Wanneer Madison door een onverklaarbare gebeurtenis zowel haar ongeboren kind als man verliest, valt haar leven uiteen. Dan krijgt ze ook nog eens te maken met schokkende visioenen van gruwelijke moorden. De paniek slaat toe als ze ontdekt dat deze daadwerkelijk plaatsvinden en zij op een of andere manier verbonden is met de dader.



Uncharted (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, e.a. | Te zien op: Netflix
Nathan Drake, een jonge barman, wordt op een dag meegesleurd op avontuur door Victor Sullivan, een schatzoeker die op zoek is naar de best bewaarde goudschat ter wereld. Sullivan ondernam eerder een poging met Sam, de broer van Nate die vermist is geraakt. Samen gaan Drake en Sullivan op pad om en proberen ze Sam terug te vinden.



NieuwsFilm

meest populair