Acterende dochter van Jack Nicholson vindt haar vader verschrikkelijk

Acterende dochter van Jack Nicholson vindt haar vader verschrikkelijk

Hij toont ook geen interesse in zijn jongste kind

Jack Nicholson heeft een acterende dochter, Tessa Gourin, die hij niet officieel erkend heeft. Hij toont ook geen interesse in zijn jongste kind. Toch betaalde de acteur wel haar opleiding.

Tessa vertelt in een interview met The Daily Beast, dat zij van haar moeder aan niemand mocht vertellen dat haar vader beroemd is. Ook mocht Tessa niet acteren, terwijl zij al vroeg belangstelling toonde voor het acteervak.

Bang voor commentaar
De eerste film met de 28-jarige actrice, Stranger's Arms, kwam in 2018 uit. Tessa vertelt dat zij eerst bang was voor commentaar, toen zij startte met audities. Maar realiseerde al snel dat die angst onzin was.

Ze vertelt: "Ik was bang dat mensen zouden vinden dat ik hem na wil doen of van hem wil profiteren. Maar feitelijk heeft hij nooit belangstelling in mij getoond, dus hoe zou ik dan van hem kunnen profiteren?"

Verrassende gelijkenis
Zij is dan ook niet bang om als 'nepo baby' te worden gezien. Want ook met een bekende ouder moet je je toch eerst bewijzen in je werk. Tessa Gourin benadrukt dat zij Jack Nicholson respecteert, ook in zijn acteerwerk. Maar het zijn van een vader en het maken van kunst zijn twee verschillende dingen.

Meer staat hier in het artikel bij People. Tessa lijkt verrassend veel op een jonge Jack Nicholson, te zien aan haar Instagram-bericht hieronder.



NieuwsFilm

meest populair