Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn de 10 populairste films op Netflix

Dit zijn op dit moment de meest bekeken films op de streamingdienst.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Your Place or Mine (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Kijk direct
Debbie en Peter zijn al heel lang elkaars beste vrienden. Toch verschillen de twee ook op veel fronten van elkaar. Debbie verlangt naar meer routine in haar leven in Los Angeles; Peter geniet van de chaos in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.

#2 Blackhat (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Mann | Cast: Chris Hemsworth, Viola Davis, Wei Tang, e.a. | Kijk direct
De veroordeelde hacker Nick Hathaway, die een gevangenisstraf van vijftien jaar uitzit, wordt door agenten Carol Barrett en Chen Dawai gevraagd om mee te helpen bij een missie. In ruil voor vrijheid, gaat hij akkoord. Hathaway moet een cyberterrorist zien te traceren die achteren een explosie in een kerncentrale in Hong Kong zit.

#3 Brawl in Cell Block 99 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: S. Craig Zahler | Cast: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, e.a. | Kijk direct
Oud-bokser Bradley Thomas ziet zijn leven steeds verder afbrokkelen. Hij verliest zijn baan als automonteur en heeft privéproblemen. Uiteindelijk ziet hij geen andere uitweg dan te gaan werken als drugsrunner. Na een mislukte deal belandt hij in de gevangenis en moet hij geweld gebruiken om zijn vrouw en ongeboren kind te beschermen.



#4 Bullet Train (2022)
#5 Bushwick (2017)
#6 Where the Crawdads Sing (2022)
#7 A Time to Kill (1996)
#8 You People (2023)
#9 Stromboli (2022)
#10 I Know Who Killed Me (2007)


NieuwsFilm

meest populair