3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Post (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tom Hanks, Meryl Streep, Bob Odenkirk, e.a. | Kijk direct
Het is 1971. The Washington Post heeft geheime documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat het Pentagon al jaren weet dat de Vietnam-oorlog een verloren zaak is. Toch zet de ene na de andere president de oorlog door om geen gezichtverlies te leiden. Hoofdredacteur Ben Bradlee en uitgever Katharine Graham worstelen met de documenten: het publiceren ervan kan immers hun eigen toekomst en die van de krant in gevaar brengen.



Divergent (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Neil Burger | Cast: Shailene Woodley, Miles Teller, Ashley Judd, e.a. | Kijk direct
Na een verwoestende oorlog zijn de bewoners van Chicago ingedeeld in fracties gebaseerd op hun karakter. Beatrice ondergaat net als alle andere tieners een test om de juiste groep te vinden. Dan ontdekt ze haar speciale krachten. Samen met Four probeert ze een sinistere samenzwering tegen mensen zoals zij te bestrijden.



The Gray Man (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe en Anthony Russo | Cast: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, e.a. | Kijk direct
Courty Gentry wordt in de gevangenis gerekruteerd door de CIA. Hij blijkt een begaafd sluipschutter en wordt ingezet om aantal dodelijke opdrachten uit te voeren. Hij wordt echter dwarsgezeten door ene Lloyd Hansen, een onberekenbare eenling. Gelukkig is Dani Miranda, eveneens een agente, daar om hem te helpen.



NieuwsFilm

meest populair