Monica Geuze laat je mond openvallen met nieuwe Insta-foto's

Monica Geuze laat je mond openvallen met nieuwe Insta-foto's

Zou ze ooit nog een keer gaan acteren, nu ze is gestopt met vloggen?

In 2021 werd Monica Geuze nog uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2021, door het mannenblad FHM. In de jaren ervoor werd ze vooral bekend van allerlei uiteenlopende activiteiten, onder meer door te vloggen. Recent stopte ze met het laatste.

En ze mag zichzelf ook actrice noemen, al dook ze nou ook weer niet zo heel vaak op in films of series. Als we op de IMDb kijken dan speelde ze in slechts twee films. De eerste was de zomerfilm Renesse uit 2016. Ze speelde daarin zichzelf.

In 2019 was er poging twee om actrice te worden. In de komedie Wat is dan liefde speelde ze het personage Tamara. Daarna werd het stil rond haar als actrice. Klaarblijkelijk ziet ze meer brood in andere activiteiten.

Opvallend op Instagram
Ze is dus gestopt met vloggen. Maar gestopt met het plaatsen van foto's op haar Instagram-pagina is ze zeker niet. "Life dumpy❤️‍🔥" schrijft Monica bij een reeks uiteenlopende (vakantie)foto's.

Op een van de foto's zien we de gelukkige Monica aan een zomers strand vol palmbomen. Ze ligt ze heerlijk in het water en geniet ze volop in een zwart bikini! Prima throwbackfoto! De fotoreeks vind je via onderstaande link.


De foto's van de 27 jarige Monica Geuze zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingJennifer Lopez met enorme inkijk
Jennifer Lopez met enorme inkijk op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingYolanthe Cabau in ochtendjurkje
Yolanthe Cabau in ochtendjurkje met flink decolleté


NieuwsFilm

meest populair