Zo rijk is Emma Watson uit 'Harry Potter' en 'Little Women'

Zo rijk is Emma Watson uit 'Harry Potter' en 'Little Women'

Emma Watson is naast actrice ook model en activiste

Emma Watson is naast actrice ook model en activiste. Ze werd wereldberoemd door de acht Harry Potter-films gebaseerd op de boeken van J.K. Rowling.

Emma Watson is ook in andere films te zien en verdient miljoenen aan reclamecampagnes. Haar nettowaarde wordt geschat op 80 miljoen Amerikaanse dollars. Emma Watson is dus best wel rijk.

Hoe het begon
De Britse Emma Watson is geboren in 1990 in Parijs. Na de scheiding van haar ouders ging het gezin terug naar Groot-Brittannië. Al op haar 6de startte Emma met acteerlessen en trad zij op in het theater.

Ze was pas 9 jaar toen ze auditie deed voor haar rol als Hermione Granger en werd aangenomen. Op de Harry Potter-piek verdiende zij zo 15-20 miljoen aan de films per jaar en kreeg vele nominaties en awards.

Best betaalde actrice
Emma Watson is een van de jongste en best betaalde actrices ter wereld. Haar salarissen groeiden door het enorme succes hard.

Zo ontving zij 4 miljoen voor Harry Potter and the Order of the Phoenix in 2007. Dit groeide aan naar 30 miljoen voor Deathly Hallows deel 1 en 2. Bij elkaar ontving zij alleen aan salarissen voor de acht delen zo'n 70 miljoen.

Meer vermogen
Emma Watson is ook te zien in andere films, als My Week with Marilyn, Beauty and the Beast en Little Women. Daarnaast is zij enorm succesvol als model voor onder meer Burberry en Prada. Ook zet zij zich in voor vrouwenrechten en is zij uitgesproken feministe.

Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Een Instagram-bericht van Emma staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair