Acteurs uit 'Back to the Future' gezamenlijk terug voor fotoreeks

Acteurs uit 'Back to the Future' gezamenlijk terug voor fotoreeks

Alledrie de delen bleken wereldwijd een kassucces

De acteurs uit Back to the Future waren laatst op een fan expo in Portland. Lea Thompson plaatste een mooie fotoreeks op Instagram van haar dag.

Zo staat zij samen met Michael J. Fox, Christopher Lloyd en Tom Wilson op de foto. Zij genieten allevier zichtbaar van het succes van hun films. Het is ongelooflijk hoe populair de delen van Back to the Future nog altijd zijn.

Een mooie escape
Het eerste deel was in 1985 te zien en alledrie de delen bleken wereldwijd een kassucces. Bob Gale schreef het script samen met Robert Zemeckis. Bob Gale vertelde dat het verhaal gebaseerd is op een idee of hij wel bevriend zou willen zijn met zijn vader op school.

Door de humor, de wensen en de futuristische elementen konden kijkers een mooie escape worden aangeboden. Ook helpt het, dat men echt niet van plan is om een reboot te maken van deze delen.

Allerlei merchandise
En het helpt, dat er een musical is, een tekenfilm, stripboeken, games en allerlei merchandise. En uiteraard beurzen met Instagram-foto's, zoals van Lea Thompson hieronder. Meer staat in het artikel van Screen Rant hier.



NieuwsFilm

meest populair