Zonder make-up zien Reese Witherspoon en Laura Dern er zo uit

Zonder make-up zien Reese Witherspoon en Laura Dern er zo uit

Met bijna geen make-up op zien zij er verrassend jonger uit

Eerder deze maand bleek uit een Instagram-bericht dat Reese Witherspoon en Laura Dern goede vriendinnen van elkaar zijn.

Reese feliciteerde Laura met haar 56ste verjaardag en plaatste een fotoserie met leuke momenten online. De 46-jarige actrice uit de nieuwe Netflix-film Your Place or Mine schrijft gevat: "Van harte gefeliciteerd mijn zus/BFF/boefje/favoriete actrice. Hier een paar van onze fijnste momenten samen."

Zonder make-up
De foto's bevatten uitjes van hen. Je ziet hen in sportieve kleding zonder make-up en compleet gestyled op een 'red carpet'. Op een van de foto's probeert de actrice uit Jurassic World Dominion een selfie te nemen, maar wil Reese er ook op en zwaait naar de camera.

Het zijn mooie plaatjes van twee sterren die al jaren meegaan in de filmindustrie. Met bijna geen make-up op zien zij er verrassend jonger uit. Maar dat komt uiteraard, omdat zij genieten van hun tijd - en trouw hun verzorgingsroutine volgen.

Reacties van volgers
Onder de volgers staan reacties van Gwyneth Paltrow, Helena Christensen, Zooey Deschanel en Lindsay Lohan. De Instagram-post staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair