Millie Bobby Brown (Stranger Things) wordt 19 jaar en feest erop los

Millie Bobby Brown (Stranger Things) wordt 19 jaar en feest erop los

De actrice heeft het duidelijk naar haar zin.

Millie Bobby Brown werd dankzij de serie Stranger Things op jonge leeftijd al wereldberoemd. Vanaf jongs af aan stond het kindsterretje dan ook al in de spotlights. Ze is nu net echter 19 geworden en dat wil ze vieren.

Brown (eveneens bekend van de Enola Holmes-films, zoals dat hieronder te zien is) heeft al bijna 62 miljoen volgers op Instagram, die ze regelmatig trakteert op foto's en filmpjes. Nu is het weer raak. De actrice is 19 en ging uit met meerdere vrienden om dat te vieren. Zo werd er een kiekje gemaakt van de Brown, die helemaal losgaat op de dansvloer.



Leeftijd
Ondanks het feit dat ze binnen 9 uur al meer dan 4 miljoen likes had, kijken ook meerdere mensen op van hoe de actrice is 'veranderd'. Zo vinden sommigen haar al veel ouder uitzien, of op z'n minst zich ouder voordoen.

Helaas wordt de actrice wel vaker lastiggevallen. Hier heeft zij zich in het verleden al vaker over uitgelaten, hoe zij van jongs af aan al werd geseksualiseerd en van Twitter werd weggepest. Gelukkig lijkt het de laatste tijd een heel stuk beter met haar te gaan. Een reden meer dus, om even flink los te gaan.

Interesse in het kiekje van een swingende Millie Bobby Brown? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair