Adembenemende Sydney Sweeney in rood jurkje op rode loper

Adembenemende Sydney Sweeney in rood jurkje op rode loper

Misschien geen grote filmprijs, maar met haar kiekjes steelt ze wel de nodige harten.

De Amerikaanse Sydney Sweeney is voornamelijk bekend als actrice, maar zo nu en dan post ze ook prachtige foto's op sociale media. Nu is het weer raak.

Sweeney heeft de aandacht weten te trekken van veel mensen met haar acteerprestaties in verschillende bekende tv-series en films, maar daar blijft het niet. Vanwege haar prachtige uiterlijk valt ze ook op en wist ze op Instagram al vele miljoenen volgers te krijgen.

Sociale media
Op dit moment staat haar 'teller' op 14,4 miljoen, dus dat is niet niks. De actrice wordt vaak een van de knapste vrouwen in Hollywood genoemd, en dit toont ze nu weer eens opnieuw aan.

Sweeney, voornamelijk bekend van de serie Euphoria, maar ook van andere geliefde en succesvolle series als The Handmaid's Tale en The White Lotus, verscheen recentelijk op een rode loper. Alle camera's waren op haar gericht, maar dat is eerlijk gezegd ook wel te begrijpen.

Foto's
De 25-jarige Sweeney is aanwezig op de Berlinale, het beroemde Internationale Filmfestival van Berlijn. Dit jaar vindt alweer de 73e editie plaats van 16 t/m 26 februari. Sweeney deelde enkele kiekjes, die na nog geen dag online al bijna 3 miljoen keer werden geliket.

Interesse in de kiekjes van de bloedmooie Sweeney in haar strakke, rode jurk? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair