Steunbetuigingen voor zieke Bruce Willis doet zijn familie goed

Steunbetuigingen voor zieke Bruce Willis doet zijn familie goed

Bij de populaire acteur Bruce Willis is recent dementie vastgesteld.

Bij de enorm populaire acteur Bruce Willis is laatst dementie vastgesteld. De 67-jarige acteur ging vorig jaar met pensioen toen bij hem afasie werd ontdekt, een voorstadium van mogelijke dementie.

De familie van de zieke Bruce Willis is blij met alle steun nu het slechter met hem gaat. Zijn dochters Scout, Tallulah en Rumer zeiden dankbaar te zijn voor alle lieve berichten die zij hebben ontvangen. Het zijn er erg veel.

Nieuwe diagnose
Kort na de bekendmaking van zijn nieuwe diagnose, zegt Scout in haar Instagram-stories: "Ik voel mij emotioneel moe en overweldigd. Maar ik sta versteld van de liefde die mensen voelen voor mijn vader."

Tallulah is het met haar eens en schrijft: "Ik beaam jou volledig. Ik voel de overvloed aan liefde voor onze jongen en onze familie."

Vol bewondering
Rumer volgt en schrijft: "Ik ben het met jullie eens. Ik ben dankbaar en vol bewondering voor alle liefde richting ons en onze paps."

Meer staat hier in het artikel bij eonline. Onderstaand Instagram-bericht van Rumer Willis vertelt over de nieuwe diagnose bij Bruce Willis.



NieuwsFilm

meest populair