Anne Hathaway in jurkje dat flink doorschijnt op Insta-foto's

Anne Hathaway in jurkje dat flink doorschijnt op Insta-foto's

De actrice uit The Dark Knight Rises valt op tijdens rode loper-moment.

Al jaren weet actrice Anne Hathaway op te vallen in Hollywood. Ze heeft rollen in de grootste films en als er premières zijn, dan weten de vele fotografen haar ook te vinden op de rode loper. Dit keer viel ze wel heel erg op.

De in Brooklyn, New York City geboren brunette werd al snel bekend door haar rol in de komedie The Princess Diaries uit 2001, nadat ze al te zien was in de komedieserie Get Real.

Later had ze rollen in Brokeback Mountain, The Devil Wears Prada, Alice in Wonderland, The Dark Knight Rises en Interstellar.

Recente films
Recentere titels zijn The Witches en Armageddon Time en dit jaar dook ze al op in het drama Eileen. Tijdens het 73rd Berlin International Film Festival op 17 februari debuteerde haar nieuwste film, de romkom She Came to Me.

Rode loper op Instagram
Voor de premièreavond verscheen Anne in een wel heel opvallend doorschijnend jurkje. De jurk is van het Italiaanse merk Valentino. In de film zijn ook namen als Peter Dinklage en Marisa Tomei te zien.

Meer dan "🖤 Danke @berlinale 🖤#shecametome," schrijft Anne niet bij de foto's die je via onderstaande link kunt bekijken.


De 40 jarige Anne Hathaway in haar doorschijnende jurk zien? Check dan de foto's dan hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingAshley Tisdale in bad
Ashley Tisdale geheel uit de kleren in bad op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingChantal Janzen zonder topje
Chantal Janzen helemaal zonder topje op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair