Zo rijk is Ashton Kutcher uit 'Your Place or Mine' en 'The Butterfly Effect'

Zo rijk is Ashton Kutcher uit 'Your Place or Mine' en 'The Butterfly Effect'

Ashton Kutcher is naast acteur ook presentator, producent, model, stemacteur en ondernemer

Ashton Kutcher is naast acteur ook presentator, producent, model, stemacteur en ondernemer. De 45-jarige ster is te zien in verschillende films, series en shows. Ashton viel vooral op met de populaire That 70's Show en groeide door naar een goede filmcarrière.

Ashton Kutcher is ook een grote investeerder in nieuwe (high tech) bedrijven. Mede daardoor is zijn nettowaarde gegroeid naar 200 miljoen Amerikaanse dollars. Ashton is dus erg rijk.

Hoe het begon
Ashton Kutcher is in 1978 geboren in Iowa, Amerika. Hij studeerde biochemie, maar besloot een carrière te beginnen als model. Toen model staan goed liep, besloot hij auditie te doen voor That 70's Show. Door deze succesvolle sitcom kon hij starten in films als Dude, where is my car, Guess Who en The Butterfly Effect.

In 2003 zette hij zich nog beter op de kaart met de prank show Punk'd bij MTV. Door deze show te presenteren en te produceren kon hij bij MTV ook andere shows verder ontwikkelen en produceren. Er volgden meer films als The Guardian en series als Two and a Half Men en The Ranch.

Meer vermogen
Ook investeren in bedrijven gaan hem goed af. Zo steekt Ashton geld in start ups als Uber, Airbnb en Spotify. Met 30 miljoen dollar weet zijn team een vermogen van 250 miljoen te maken.

Ashton bezit meerdere huizen en zet zich in voor goede doelen. Meer vermogen staat hier bij Celebrity Networth. In de YouTube-video van Buzzfeed beantwoordt Ashton hieronder vragen naar aanleiding van zijn nieuwe film Your Place or Mine.



NieuwsFilm

meest populair