Ben Affleck en Jennifer Lopez plaatsten deze bijzondere tattoos voor Valentijnsdag

Ben Affleck en Jennifer Lopez plaatsten deze bijzondere tattoos voor Valentijnsdag

Ben Affleck is verslaafd aan tattoos en ze worden steeds mooier

Afgelopen Valentijnsdag besloten Ben Affleck en Jennifer Lopez samen een tattoo te halen. Beiden kozen voor een tatoeage op de ribbenkast.

De acteur uit Air koos voor twee kruisende pijlen met hun initialen erin verwerkt. De actrice uit Shotgun Wedding koos een oneindigheidssymbool met een pijl erdoor. Ook bij haar zijn de namen erin verwerkt. Ze plaatste onderstaande foto's op haar Instagram.



Verslaafd aan tattoos
Ben Affleck is overigens verslaafd aan tattoos en ze worden steeds mooier. Hij vertelde al eerder dat hij er een flink aantal heeft. Maar door de tatoeages op onopvallende plekken te hebben, vallen ze op foto's en film niet op.

Ook zei hij, dat over elke tatoeage nagedacht is en alles een diepere mening heeft. Maar die details geeft hij niet weg in interviews. Ben loopt er dus niet mee te koop, maar hier in het artikel van People staan de tattoos die wel gefotografeerd zijn in de loop der tijd.

Opvallende tattoos
Ze zijn ze vast niet allemaal. Maar opvallende tattoos die ook in verschillende films voorkomen, zijn de kruis op zijn linkerschouder en het zwaard op zijn rechterschouder. In de loop der jaren zijn die verder uitgebreid en ingekleurd.

Op zijn schouderblad staan grote letters en over zijn hele rug staat een rijzende, ingekleurde phoenix. Ook daarover wil hij niets kwijt. Over de dolfijn op zijn rechterheup zei hij ooit, dat hij daarmee de naam van een jeugdliefde weghaalde. Dat wel.

NieuwsFilm

meest populair