Marvel-baas dolblij met dat Hugh Jackman naar het MCU komt

Marvel-baas dolblij met dat Hugh Jackman naar het MCU komt

Kevin Feige vindt het net zoals menig fan fantastisch.

Als je een beetje het filmnieuws volgt dan weet je vast en zeker wel dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in Deadpool 3. Niet alleen klinkt dit als muziek in de oren van miljoenen filmfanaten, ook Marvel-baas Kevin Feige vindt dit geweldig.

Een lange tijd leek het erop dat Jackmans Wolverine niet zou terugkeren, aangezien zijn verhaal perfect tot een einde komt in Logan. Hoe hij precies terugkeert, dat is nog onduidelijk, maar fans van de geliefde superheld kunnen niet wachten. Feige hoort hier ook bij.

Geweldig
Tijdens een recent interview laat Feige zich erover uit. Het is duidelijk dat hij in zijn nopjes is: "Het is fantastisch. Hugh Jackman keert terug voor onze eerste Marvel Deadpool-film. Onze eerste R-rated film. Voor mij is het ook allemaal zo begonnen".

"Ik was erbij, toen hij auditie deed voor de rol van Wolverine. Om hem nu, 23 jaar later te zien terugkeren, is voor mij, maar ik denk ook alle Marvel-fans, ongelofelijk. Er is zoveel gebeurd in de laatste jaren, maar nu is de cirkel echt 'rond'. Het wordt echt een geweldig avontuur!"

Nog even wachten
Deadpool 3 wordt geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick. Zij nemen het over van het eerdere schrijversduo, Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Loeglin (o.a. bekend van Bob's Burgers).

Het zal dus de eerste film zijn in de Deadpool-filmreeks die wordt uitgebracht na de overname van 20th Century Fox door Disney. De blockbuster staat momenteel gepland voor release op 8 november 2024. Jackman is er in ieder geval duidelijk klaar voor!



NieuwsFilm

meest populair