De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Your Place or Mine (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Kijk direct
Debbie en Peter zijn al heel lang elkaars beste vrienden. Toch verschillen de twee ook op veel fronten van elkaar. Debbie verlangt naar meer routine in haar leven in Los Angeles; Peter geniet van de chaos in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.



Brawl in Cell Block 99 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: S. Craig Zahler | Cast: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, e.a. | Kijk direct
Oud-bokser Bradley Thomas ziet zijn leven steeds verder afbrokkelen. Hij verliest zijn baan als automonteur en heeft privéproblemen. Uiteindelijk ziet hij geen andere uitweg dan te gaan werken als drugsrunner. Na een mislukte deal belandt hij in de gevangenis en moet hij geweld gebruiken om zijn vrouw en ongeboren kind te beschermen.



Bullet Train (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.



NieuwsFilm

meest populair