3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Dallas Buyers Club (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-Marc Vallée | Cast: Matthew McConaughey, Jennifer Garner, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Ron Woodroof is verslaafd aan drank, drugs en prostituees. Hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis wanneer bij hem aids wordt geconstateerd. De dokters geven hem nog één maand te leven, maar Woodroof accepteert dit niet. Hij begint met het smokkelen van illegale medicijnen, maar daar zijn de autoriteiten natuurlijk niet van gediend.



White Noise (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Adam Driver, Greta Gerwig, Don Cheadle, e.a. | Kijk direct
Jack werkt als hoogleraar Hitler-studies aan de universiteit. Zijn vierde vrouw Babette deelt wijze lessen met ouderen. Ze hebben een groot samengesteld gezin. Beiden zijn geobsedeerd door de dood. Na een grote ramp, waarbij een gifwolk is vrijgekomen, gaan alle alarmbellen af. Jack blijft echter opvallend koel. Te midden van alle paniek en chaos worstelen Babette en hij juist met universele thema's als liefde en vinden van geluk.



Dirty Dancing (1987)
Bekijk de afbeeldingRegie: Emile Ardolino | Cast: Patrick Swayze, Jennifer Grey, Wayne Knight, e.a. | Kijk direct
De verwende Frances Houseman, bijgenaamd Baby, brengt samen met haar familie de zomermaanden door op een vakantiepark. Daar valt ze als een blok voor de rijpere, charismatische dansinstructeur Johnny Castle. Samen beleven ze de tijd van hun leven en werken ze toe naar een onvergetelijke einddans.



NieuwsFilm

meest populair