Jennifer Hoffman op Insta-foto's waar je steil van achterover slaat

Jennifer Hoffman op Insta-foto's waar je steil van achterover slaat

De blonde actrice verrast regelmatig met opvallende Insta-foto's.

Al jaren duikt de Nederlandse actrice Jennifer Hoffman op in tv-series en (bioscoop)films. Ze werkt zeg maar al jaren in de top van Hillywood. Ook dit jaar zien we haar weer in een aantal producties. En op Instagram blijft ze ook verrassen.

We zien de in Gouda geboren 42 jarige Jennifer binnenkort in de bioscoopfilm All Inclusive, samen met namen als Tibor Lukács, Aiko Beemsterboer en Frank Lammers. Vanaf 16 maart draait de komedie in de Nederlandse bioscopen.

Drie keer Jennifer Hoffman
Hieronder een drietal berichten met opvallende foto's van Jennifer die we afgelopen periode op Instagram voorbij zagen komen.

Uitdagende Jennifer Hoffman met 'volle jopen' op Insta-foto

"Ach ja. Volle jopen. Es war einmal. 😊 #throwback naar een shoot voor de @janmagazinenl toen #vliegschaamte nog niet bestond," schrijft de blondine bij een throwback-foto op Instagram. We zien haar in een zwart badpak in het water. En een zwarte zonnebril. Bekijk de foto nu hier.

Jennifer Hoffman was nog nooit zo mooi in deze prachtige jurk

"Dank @ronaldvanderkemp voor je altijd prachtige en duurzame creaties. @roelschagen voor het vinden van deze prachtige creaties @claytonleslie dat ik helemaal mezelf kan zijn bij jou. En Iraida van @meerzorgtalents voor ALLES 🤍" Check Jennifer op de foto op Instagram.

Jennifer Hoffman is erg uitdagend op Insta-foto

"Zat voor LINDA op een auto. Waar @juvat in zat. 💨," schrijft Jennifer nu bij een foto op Instagram. De actrice is dus te zien in het bekende blad en trok daarvoor een klein spijkerbroekje aan en sprong op de achterkant van een mooie Mustang.

Bekijk de afbeeldingEnorme boezem van Donna D'Errico
Boezem van Donna D'Errico past bijna niet in haar jurkje

Bekijk de afbeeldingYolanthe Cabau in prachtig jurkje
Yolanthe Cabau in een jurkje om u tegen te zeggen


NieuwsFilm

meest populair