Gal Gadot komt met zomerse foto's vanaf het strand op Instagram

Gal Gadot komt met zomerse foto's vanaf het strand op Instagram

Wonder Woman op het strand.

Gal Gadot is meer dan een geliefde actrice. Ze is ook een voormalig model en was zelfs Miss Israel in 2004. Haar Instagram staat dan ook vol met prachtige kiekjes en nu is het weer raak.

Gadot, voornamelijk bekend om haar rol als Wonder Woman in de gelijknamige filmreeks, werd dankzij haar superheldenrol in het DCU wereldberoemd.

Ze weet nu dan ook de ene na de andere grote rol te bemachtigen, maar naast haar werk op het witte doek is Gadot eveneens flink actief op sociale media.

Kiekjes
Voornamelijk op Instagram post ze vaak berichten. Ze heeft dan ook maar liefst bijna 100 miljoen volgers, die ze regelmatig trakteert op foto's en filmpjes. Zie hieronder een recente foto.



Ook wanneer ze op vakantie is vergeet Gadot haar fans niet. De prachtige actrice heeft een drukke agenda, maar nam even de tijd voor een zonnige vakantie. Zo deelt ze meerdere plaatjes waar ze op het strand zit.

Niet alleen ziet ze er zoals gewoonlijk weer beeldschoon uit, ze kreeg ook de nodige complimenten voor haar opvallende roze touw-bikini.

Interesse in de kiekjes van de Wonder Woman-actrice? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair