Sylvie Meis is woest aantrekkelijk in onthullend jurkje op Insta-foto's

Sylvie Meis is woest aantrekkelijk in onthullend jurkje op Insta-foto's

De Nederlandse celeb pakt flink uit.

De Nederlandse celeb Sylvie Meis zien we bijna dagelijks met een nieuwe reeks foto's op Instagram. Ondanks dat ze de laatste jaren niet zo heel vaak voor het Nederlandse publiek verschijnt, weet ze nog altijd te verrassen voor het oog van de camera.

Als actrice lijkt het (voorlopig) over en uit voor de in 1978 in Breda geboren blondine die ooit doorbrak als presentatrice bij onder meer Fox Kids en MTV. Ze acteerde in onder meer Goede tijden, slechte tijden (als figurant) en ze was te zien als Ice in de tv-serie Costa! en de tv-film Pista!

Later dook ze op in Duitse producties met een bijrol als Direktorin Himmelmann in de film Misfit uit 2019. Daarna heeft ze niet meer geacteerd in een film op serie. Maar wie weet volgt er meer in de (nabije) toekomst.

Woest op Insta
Nu zien we foto's van Sylvie op Instagram, waarop ze behoorlijk wat krullen heeft en gekleed is in een behoorlijk sierlijk jurkje. Het geeft haar een woest (aantrekkelijk) uiterlijk. Ze "verkleedde" zich zo voor de dertigste verjaardag van Riccardo Simonetti. Wie kent hem niet.


De 44 jarige Sylvie Meis zien? Check dan de foto's en beelden hier en hier op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingKletsnatte Addison Rae
Kletsnatte Addison Rae wel heel pikant onder de douche op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingBoezem Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver duwt boezem bijna letterlijk in de camera op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair