Ryan Reynolds meldt dat het fantastisch gaat met Blake Lively en hun vierde baby

Ryan Reynolds meldt dat het fantastisch gaat met Blake Lively en hun vierde baby

Ze wennen nu aan een gezin van zes

Ryan Reynolds meldt in een gesprek met CNBC Power Lunch dat het fantastisch gaat met zijn vrouw, Blake Lively, en hun vierde baby. Ze wennen nu aan een gezin van zes.

De acteur uit Deadpool vertelt aan de presentatoren: "We zijn erg blij. Wij zouden dit anders niet vier keer doen. Iedereen doet het geweldig. En als wij dit nog niet uitgevogeld hadden, zouden wij dik in de problemen zitten."

Geen aankondiging
De oudste drie dochters van Ryan zijn 8, 6 en 3 jaar oud. Ryan wil verder niets kwijt over de geboorte of het geslacht van de pasgeboren baby, want hij vindt zo'n bijeenkomst geen plek voor een aankondiging.

Wel vertelt hij, dat zijn huis eruit ziet als een dierentuin. Hij zit in zijn eigen kantoor en overweegt daar te blijven zitten. Meer staat in het artikel van People hier.

Puppy Bowl
Blake had al eerder onderstaand Instagram-bericht online gezet. Op de dag van de Amerikaanse Super Bowl schreef de actrice uit The Shallows dat zij een Puppy Bowl had.

Op de foto staat zij tussen haar man en schoonmoeder in. Haar buik is plat. En verder? Hoort de media natuurlijk netjes af te wachten.



NieuwsFilm

meest populair