Rihanna haalt snoeihard uit naar paparazzi nadat ze ongewenst kiekjes nemen

Rihanna haalt snoeihard uit naar paparazzi nadat ze ongewenst kiekjes nemen

Foto's van haar kind, dat kan en mag niet.

Rihanna is een van 's werelds beroemdste sterren, dus het is niet zo heel gek dat ze constant in de spotlights staat. Ze popster begrijpt dan ook dat menig paparazzi achter haar aan gaat, maar als haar kindje erbij betrokken wordt gaat het haar toch echt te ver.

Rihanna, die op dit moment zwanger is van haar tweede kind, deelde enige tijd geleden een videootje van haar babytje op TikTok. Hierin pakt haar zoontje de telefoon af. Het filmpje werd al meer dan 30 miljoen keer bekeken, maar het was dan ook de eerste echte keer dat de zangeres met beelden kwam.

@rihanna

hacked

♬ original sound - Rihanna


Maar toch
Er bestonden echter al foto's, aangezien paparazzi al kiekjes hadden gemaakt zonder dat Rihanna daar toestemming voor had gegeven. Zij vindt dit niet kunnen en haalt in de British Vogue dan ook uit naar deze onbeschofte fotografen.

Zo zegt Rihanna: "Je wil nooit dat dit je overkomt. Als ouder moet je kiezen wanneer en hoe je je kindje laat zien. Punt. Zeg over mij wat je wil, maar laat mijn kindje erbuiten. Wij zullen altijd onze uiterste best doen om hem te beschermen en ik geef nooit toestemming om foto's van hem te maken en deze te verkopen. Het gaat om mijn baby. Rot alsjeblieft op".

Reden
Rihanna handelde snel en deelde het bovenstaande filmpje op TikTok. Zo vervolgt ze: "Ik ging meteen in 'bescherm mode'. Ik had niet eens tijd om boos te zijn. Rocky en ik hadden er een lang gesprek over wat we konden doen. Als ouder is het een verschrikkelijk gevoel, het voelt echt vreselijk wanneer dit je overkomt".

Rihanna, eveneens bekend van Ocean's Eight en Valerian and the City of a Thousand Planetts, kwam vervolgens met het videootje, zodat de paparazzi niet kon verdienen aan de kiekjes en zodat zij zelf de eerste beelden van haar zoontje de wereld inbracht.



NieuwsFilm

meest populair