3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen

Ontdek het aanbod van de streamingdienst van Amazon.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

House of Gucci (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, e.a. | Kijk direct
Wanneer Patrizia Reggiani op een feestje Maurizio Gucci ontmoet, weet zij dat ze haar man gevonden heeft. De twee trouwen en bevechten hun positie binnen het modehuis. Binnen de familie is de sfeer behoorlijk giftig, maar daar is Reggiani als geen ander tegen opgewassen. Nadat Gucci haar dumpt, is ze bereid om tot het uiterste te gaan om terug te krijgen waar ze altijd al van droomde.



Druk (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, e.a. | Kijk direct
Martin, een vermoeide geschiedenisleraar, begint samen met drie bevriende collega's aan een gewaagd experiment. Volgens een populaire theorie zou de mens veel gelukkiger en creatiever zijn met meer alcohol in het bloed. De mannen besluiten dat zelf uit te proberen door elke dag voor de les een slokje te nemen. Al snel loopt de boel echter uit de hand.



Knor (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mascha Halberstad | Cast: Hiba Ghafry, Alex Klaasen, Johnny Kraaijkamp, e.a. | Kijk direct
Als de negenjarige Babs van haar opa Tuitjes varkentje Knor cadeau krijgt, moet ze er alles aan doen om hem van haar ouders te mogen houden. Maar dan blijken niet haar ouders de grootste bedreiging voor Knor. Opa doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.



NieuwsFilm

meest populair