Patrick Stewart én Ian McKellen keren beiden terug voor 'Deadpool 3'

Patrick Stewart én Ian McKellen keren beiden terug voor 'Deadpool 3'

Acteur Patrick Stewart wil zijn terugkeer duidelijk niet geheim houden.

Patrick Stewart heeft bevestigd dat Ian McKellen en hij hun X-Men-personages Magneto en Professor X opnieuw zullen vertolken in een aankomende Marvel-film. Dat deed hij in een interview met Entertainment Tonight.

Ryan Reynolds heeft niet alleen Hugh Jackman (Wolverine) weten te strikken voor Deadpool 3, maar nog twee grote namen uit de X-Men-films van Fox: Patrick Stewart en Ian McKellen.

Stand-by
Stewart verklapte in een recent interview met Comicbook.com al dat hij van Marvel te horen heeft gekregen 'stand-by' te moeten staan voor Deadpool 3, waarvan de opnames binnenkort beginnen.

Zijn Professor X blijkt echter niet het enige personage uit de X-Men-films van Fox, de studio die de filmrechten over deze Marvel-personages voorheen in handen had, dat moet terugkeren in die film.

Reünie
In een nieuw interview met Entertainment Tonight onthult Stewart hoe zijn goede vriend Ian McKellen, die dus tevens de rol van zijn aartsvijand Magneto speelde, reageerde op zijn cameo in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.



"Hij vond het erg leuk en zei me dat hij zo'n cameo ook wel had willen doen", zegt Stewart.

Vervolgens zegt hij iets opmerkelijks: "Maar we zijn nog niet klaar [met het spelen van deze personages]. Er zijn al plannen [voor meer films]".

Daarmee bevestigt hij dus dat Professor X en Magneto beiden terug zullen keren. Een bekende primeurtjesjager met een betrouwbare reputatie heeft hier het volgende over te vertellen:



Spannend!

NieuwsFilm

meest populair