Eerste foto van Lady Gaga als Harley Quinn in 'Joker 2'

Eerste foto van Lady Gaga als Harley Quinn in 'Joker 2'

Een Valentijnskiekje uit Joker: Folie à Deux.

De camera's voor het vervolg op de DC-film Joker uit 2019 draaien ondertussen al een tijdje. In de film keert Joaquin Phoenix terug als zijn personage Arthur Fleck / Joker. Dit keer zien we ook zangeres en actrice Lady Gaga (House of Gucci, A Star is Born) in belangrijke rol.

Gaga speelt de rol van Harley Quinn, het liefje van de Joker in de comics. In de tweede film Joker: Folie à Deux zal dat niet anders zijn, ongetwijfeld met een twist.

Eerste foto
Regisseur Todd Phillips heeft in het kader van Valentijnsdag een eerste foto van Gaga als Harley Quinn online gezet. We zien haar samen met Phoenix als Arthur Fleck. Het wordt duidelijk dat ze elkaar vinden en liefhebben.

Musicalscènes
Het is al bekend dat de film een aantal musicalscènes zal bevatten. Hoe dat uitpakt, weten we nog niet. Duidelijk is wel dat er andere rollen zijn voor de terugkerende Zazie Beetz als Sophie Dumond en namen als Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland en Harry Lawtey.

DC Elseworlds
Recent werd onthuld dat de film zich afspeelt in DC Elseworlds, het nieuwe DC-label dat bestaat naast het grote DC Universe met direct verbonden films.

Joker: Folie à Deux staat gepland voor oktober 2024.



NieuwsFilm

meest populair