Kevin Costner ontvangt alsnog zijn Golden Globe en legt emotioneel moment vast

Kevin Costner ontvangt alsnog zijn Golden Globe en legt emotioneel moment vast

De ster kreeg een belangrijk pakket binnen en wilde het uitpakken gefilmd hebben

Kevin Costner legt een emotioneel moment vast in een Instagram-video. De ster uit vele, succesvolle films kreeg een belangrijk pakket binnen en wilde het uitpakken gefilmd hebben.

De acteur speelt namelijk al een tijdje in de populaire serie Yellowstone. Hij was genomineerd voor een Golden Globe en won die ook. Maar hij kon niet bij die uitreiking aanwezig zijn. Het gebied waar hij woont, was overstroomd en het wegennet was niet beschikbaar.

Wassende water
Kevin Costner vertelt, dat zijn vrouw en hij heel graag bij de speciale avond aanwezig hadden willen zijn. Als acteur is het bijzonder genomineerd te worden voor een prijs. En hij is erg blij dat hij de mooie rollen heeft kunnen vinden tot nu.

Zij zaten vast aan de ene kant van het wassende water. Hun kleding voor hun speciale avond was onbereikbaar ergens aan de andere kant van Los Angeles. En de tijd tikte voorbij, waarop zij realiseerden dat zij hun unieke avond met unieke mensen moesten missen.

Prachtige avond
Zijn vrouw en kinderen maakten er een prachtige avond van binnen hun kunnen. En dat troostte enorm. Kevin is zichtbaar aangedaan bij zijn verhaal en is blij met de beker.

Het regent felicitaties en lieve opmerkingen van onder meer Donnie Wahlberg en Jennifer Grey. Het filmpje op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair