3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Somebody I Used To Know (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Franco | Cast: Alison Brie, Jay Ellis, Kiersey Clemons, e.a. | Te zien op: Prime Video
Tijdens een bezoek aan de plaats waar ze is opgegroeid, haalt workaholic Ally herinneringen op met haar eerste liefde Sean en krijgt ze twijfels over de persoon die ze is geworden. Het wordt nog verwarrender wanneer ze Seans verloofde Cassidy ontmoet. Zij doet Ally denken aan de persoon die ze vroeger was.



Black Swan (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



Memoirs of a Geisha (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Marshall | Cast: Ziyi Zhang, Michelle Yeoh, Gong Li, e.a. | Te zien op: Netflix
De negenjarige Chiyo wordt door haar arme familie verkocht aan een geishahuis in Kyoto. Daar wordt ze het mikpunt van de grillen van de populaire geisha Hatsumomo. Chiyo weet zich echter tegen haar te verzetten met behulp van concurrente Mameha. Zo groeit Chiyo uit tot de beroemdste geisha van Japan.



NieuwsFilm

meest populair