Nederlandse actrice Sylvia Hoeks ziet er prachtig uit op Instagram

Nederlandse actrice Sylvia Hoeks ziet er prachtig uit op Instagram

Het valt te begrijpen waarom ze ook acteert.

De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks is de afgelopen jaren behoorlijk bekend geworden in Hollywood. Ze heeft in verschillende grote films gespeeld, waaronder Blade Runner 2049 en The Girl in the Spider's Web. Wanneer ze eens even niet acteert, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

Op haar Instagram-account deelt Hoeks namelijk regelmatig foto's uit haar persoonlijke leven en van professionele fotoshoots. Haar kiekjes (en filmpjes) zijn vaak artistiek en esthetisch, maar ze laat ook de meer alledaagse momenten zien. Nu is het weer raak.

Filmpje
In de onderstaande beelden toont de 39-jarige Hoeks opnieuw aan waarom ze niet alleen maar acteert maar ook genoeg modellenwerk krijgt. De in Maarheeze geboren actrice reisde op jonge leeftijd al door heel Europa om te werken voor menig modewerk.

Hoeks heeft nog geen 100.000 volgers, maar ze verdient toch wel meer zou je zeggen. Oordeel zelf maar met het onderstaande filmpje.



Carriere
Hoeks zit verder niet stil. Ondanks het feit dat ze al een tijdje niet meer in een blockbuster was te zien, heeft ze maar liefst alweer getekend voor 5 nieuwe filmprojecten, dus we krijgen haar de komende jaren vaak te zien.

NieuwsFilm

meest populair