Eerste blik op Nicolas Cage in 'Sympathy for the Devil'

Eerste blik op Nicolas Cage in 'Sympathy for the Devil'

De still laat Nic Cage en Joel Kinnaman zien.

De eerste still van Sympathy for the Devil van regisseur Yuval Adler is officieel uitgebracht. We zien de twee hoofdrolspelers, Nicolas Cage en Joel Kinnaman, in een café zitten.

Typisch Cage
Hieronder bekijk je de desbetreffende still. Gebaseerd op de still kan er nu al gezegd worden dat Cage weer een extreme performance gaat geven:



Plot
Gelukkig hebben we al enige context voor de still. De synopsis van de film luidt namelijk als volgt: Nadat hij gedwongen is om een mysterieuze passagier onder schot te houden, komt een man terecht in een kat-en-muisspel waarbij duidelijk wordt dat niet alles is wat het lijkt.

De mysterieuze passagier, die simpelweg 'The Passenger' wordt genoemd, is het personage van Cage. 'The Driver' wordt gespeeld door Kinnaman.

Producent Allan Ungar heeft het volgende te zeggen over de film: "Fans kunnen een adrenalinestoot verwachten als ze deze twee krachtpatsers van top tot teen zien gaan. Cage is op de top van zijn kunnen en we kunnen niet wachten tot het publiek het ziet."

Renfield
Hoewel we niet exact weten wanneer we Sympathy for the Devil kunnen zien, lijkt het erop dat het ergens eind dit jaar wordt dat de film uitkomt. Geen zorgen, je hoeft niet zo lang te wachten op een nieuwe Nic Cage-film. De acteur is namelijk binnenkort te zien als Dracula in Renfield. Bekijk daarvoor hieronder de trailer.



NieuwsFilm

meest populair