Zo rijk is Tom Felton uit 'Harry Potter' en 'De Slag om de Schelde'

Zo rijk is Tom Felton uit 'Harry Potter' en 'De Slag om de Schelde'

Tom Felton is acteur, stemacteur en zanger

Tom Felton is acteur, stemacteur en zanger. De ster is het meest bekend door zijn karakter Draco uit de 8 Harry Potter-films.

Mede door het ongelooflijke succes van de verfilming van de boeken van J.K. Rowling wordt de nettowaarde van Tom Felton geschat op 20 miljoen Amerikaanse dollars. Tom Felton is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Tom Felton is geboren in 1987 in Groot-Brittannië. Op school was hij geïnteresseerd in muziek en zat in een zangkoor. Als 10-jarige startte hij al in films als The Borrowers. Meer filmprojecten volgden en in 2001 werd hij gecast voor Harry Potter and the Philosophers Stone. Tom Felton speelde het karakter Draco Malfoy in alle films uit de boekenreeks.

Naast de verfilming van Harry Potter verscheen de ster ook steeds in andere filmprojecten als The Disappeared, 13Hrs en Rise of the Planet of the Apes. Nederlanders kennen hem ook uit De Slag om de Schelde. Op televisie pakte hij rollen aan voor onder meer Adrenaline Junkie, Labyrinth en The Flash.

Meer vermogen
Tom Felton produceert zijn eigen muziek met zijn eigen platenmaatschappij, genaamd Six String Productions. Meer over zijn vermogen staat hier bij Celebrity Net Worth.

NieuwsFilm

meest populair