Een pijnlijk moment voor Reese Witherspoon en Ashton Kutcher bleef in ons geheugen gegrift

Een pijnlijk moment voor Reese Witherspoon en Ashton Kutcher bleef in ons geheugen gegrift

Voortaan wel doen alsof zij elkaar mogen

Vorige week stonden Ashton Kutcher en Reese Witherspoon verschrikkelijk ongemakkelijk naast elkaar op de red carpet. Dat vreemde moment bij de première van hun Netflix-romcom Your Place or Mine ging daardoor meer viraal dan de film die zij wilden promoten.

Je zou denken, dat ervaren acteurs die elkaar al langer kennen, wat meer ontspannen zouden poseren. Maar niets is minder waar. En kennelijk had niemand bedacht de poses vooraf door te nemen. De foto's staan hieronder in een YouTube-video van The Hollywood Reporter.



Handen in de zakken
Ashton Kutcher legde in de podcast Chick in the Office later uit, dat hij niet kon winnen van de fotografen. Hij zegt: "Als ik mijn armen om Reese heen zou hebben geslagen, staat er straks overal dat ik vreemd ga. Als ik mijn handen in mijn zakken zou hebben gehouden, zou er staan dat wij elkaar niet mogen."

Mila Kunis, de vrouw van Ashton Kutcher, is al jaren dik bevriend met Reese Witherspoon. Ashton vertelde dat hij en Reese een berichtje kregen van Mila. Zij maakte grapjes over hun gebrek aan chemie. En vond dat zij voortaan wel moeten doen alsof zij elkaar mogen. Ze zijn toch acteurs?

Onbevredigende fotosessie
Later in de fotosessie ontdooiden ze wel en werden de foto's leuker en ontspannen. Reese zegt half berustend in een interview met Drew Barrymore: "Ik weet eigenlijk niet meer wat mensen willen. Natuurlijk willen we niet te close op de foto's staan. We zijn beiden getrouwd. En hij is de man van een heel goede vriendin van mij."

Het interview bij The Drew Barrymore Show staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair