Lily Collins wilde niet vergeleken worden met haar wereldberoemde vader

Lily Collins wilde niet vergeleken worden met haar wereldberoemde vader

Dus speelt zij in goede films en series

Lily Collins, de dochter van zanger Phil Collins koos bewust voor acteren, terwijl zij zingen ook erg leuk vindt. Die keus heeft te maken met haar wereldberoemde vader.

De 32-jarige ster uit de Netflix-serie Emily in Paris wilde eigenlijk niet met hem vergeleken worden. Zo vertelt zij aan People in het artikel hier: "Ik ben dol op mijn vader, maar ik wilde mezelf zijn en niet 'de dochter van'. Ik hou van zingen, maar ik wilde niet dat mensen zouden denken dat ik gebruik maak van zijn bekendheid".

Goede films en series
Lily Collins liet geen gras groeien over haar carrière. Zo verscheen zij als tweejarig kind al in de Britse sitcom Growing Pains.

Het bleef bij onopvallende rolletjes tot ze doorbrak met de film The Blind Side. Daarna volgden vele andere goede series en films als Mank, Tolkien en Windfall.

Vijf kinderen verder
Phil Collins heeft vijf kinderen, uit drie verschillende huwelijken. Zijn oudste dochter, Joely Collins, is door hem geadopteerd. Zij is actrice en producer.

Twee zonen van hem, Simon Collins en Nicholas Collins, drummen beiden en maken muziek. Van de jongste zoon, Matthew Collins, is nog weinig bekend - en dat recht heeft hij. In onderstaand YouTube-video van The View vertelt Lily Collins meer over haar werk en haar vader.



NieuwsFilm

meest populair