3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, e.a. | Te zien op: Disney+
De doofstomme Elisa leidt een saai leven als schoonmaakster in een zwaarbewaakt overheidslaboratorium waar onderzoekers experimenteren op een mysterieus onderwaterwezen. Elisa ontwikkelt al snel een band met het schepsel en besluit alles op alles te zetten om het te bevrijden. Maar dat blijkt nog een complexe, en zeer gevaarlijke opgave.



Bumblebee (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Travis Knight | Cast: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., e.a. | Te zien op: Netflix
Bumblebee houdt zich als gele kever schuil voor de Decepticons in een autokerkhof in een kleine Californische badplaats. De avontuurlijke tiener Charlie vindt hem daar en neemt hem mee naar huis om hem op te knappen. Hoewel Charlie in eerste instantie schrikt wanneer ze ontdekt dat de auto eigenlijk een robot is, raken de twee al snel bevriend en nemen ze het samen op tegen de vijand.



The Evil Dead (1981)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Betsy Baker, e.a. | Te zien op: HBO Max
Vijf vrienden gaan op vakantie naar een afgelegen hut in het bos. Daar ontdekken ze een vreemd boek en een bandopname van de vertaalde tekst. Ze besluiten de opname af te spelen, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen. Door deze actie laten de jongeren namelijk boosaardige demonen los. Niemand is meer veilig en Ash moet tegen zijn eigen vrienden vechten voor zijn leven.



NieuwsFilm

meest populair