Abbey Hoes pakt stout cadeautje uit met vriendin op Insta-foto

Abbey Hoes pakt stout cadeautje uit met vriendin op Insta-foto

Samen met vriendin Tess Duinker.

De Nederlandse actrice Abbey Hoes zien we de afgelopen jaren steeds ondeugender op Instagram staan. In eerste instantie nog redelijk braaf, maar na haar pikantere foto voor FHM prijst ze nu ook de nodige speeltjes voor in de avonduren aan.

Afgelopen jaar speelde Abbey in meerdere producties, namelijk de tv-series Dirty Lines, Lost Luggage, Dertigers en Five Live. Ook was ze te zien in de films Costa!! en Zwanger & Co.

Dit jaar heeft ze volgens IMDb minder plannen. Er staat namelijk maar een film in de plannen en deze heeft ze al opgenomen. Dit is de romantische avonturendramafilm Nomad. Ze speelt het personage Farrah. Wanneer de film uitkomt is nog onduidelijk.

Samen op Instagram
"Team Valentine of Galentine 🫶🏼? Easy Toys heeft een mega mooie giftbox voor Valentijnsdag, met daarin 14 leuke cadeautjes voor jezelf of een geliefde," schijft Abbey bij een foto op haar Instagram.

"En met de code 'abbeytess14' krijg je nu 10,- korting bij een minimale besteding van 60,- ✨" is de commerciële boodschap. We zien Abbey samen met Tess Duinker. Alweer even geleden zagen we de twee nog samen in lingerie en samen in zee.


De 27-jarige Abbey en vriendin in bed zien? Check de foto dan op haar Instagram-account.

Bekijk de afbeeldingBoezem Salma Hayek
Boezem Salma Hayek groter dan ooit in badpak met bijzonder laag decolleté

Bekijk de afbeeldingKim Feenstra in opvallende jurk
Kim Feenstra in geheel doorschijnende jurk op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair