Michelle Pfeiffer durft ook zonder make-up op Instagram

Michelle Pfeiffer durft ook zonder make-up op Instagram

En zij is een tijdloze schoonheid

Michelle Pfeiffer is een tijdloze schoonheid. Bijna iedereen kent haar als de sensuele superheldin Catwoman met die felle lippenstift. Toch durft zij ook zonder make-up op Instagram.

De afgelopen maanden kwamen verschillende momenten voorbij, waarbij de 64-jarige ster volledig gestyled rondliep. Maar het leuke was, dat zij net zo fijn een foto of filmpje online zette met een no make up look. Want zij is zoals zij is: fris en zichzelf.



Première nieuwe film
Van de week plaatste zij een Instagram-video van de première van de nieuwe Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Het bericht staat hierboven en levert mooie beelden op van een drukke dag met pers, publiek en een heel team aan stylisten. Michelle ziet er naturel, maar geraffineerd uit.

Michelle Pfeiffer is een van de weinige actrices die zonder make-up door het leven gaat, als zij niet op de filmset hoeft te staan. Haar huid kan namelijk niet veel hebben. Zij ziet er dan uit, zoals hieronder. Haar lekker pluizig en geen make-up. En laten we wel wezen: die prachtige uitstraling blijft zij hebben.



NieuwsFilm

meest populair