Zo rijk is Zoë Saldana: de miljoenenactrice achter vele succesvolle sci-fi franchises

Zo rijk is Zoë Saldana: de miljoenenactrice achter vele succesvolle sci-fi franchises

Zoë Saldana is naast actrice ook stemactrice en producer

Zoë Saldana is naast actrice ook stemactrice en producer. Zij speelt al meer dan 20 jaar in grote en kleine films. Haar focus lijkt voornamelijk op het science fiction genre te liggen.

De 44-jarige actrice is vrij uniek, omdat zij in verschillende heel succesvolle films speelt. De films hebben vaak meerdere delen en zijn blockbusters met enorm hoge opbrengsten. Zo zit zij in Avatar, Star Trek, Avengers en Pirates of the Caribbean. Mede daardoor wordt haar nettowaarde geschat op 40 miljoen Amerikaanse dollars. Zij is dus best wel rijk.

Hoe het begon
Zoë Saldana is geboren in 1978 in Amerika en groeide deels op in New York en de Dominicaanse republiek. Als kind nam zij al balletles en als tiener trad zij op in theatervoorstellingen.

Vanaf 1999 is zij onverminderd in filmproducties te zien, te beginnen met Center Stage, Crossroads en Drumline. De filmprojecten worden al snel groter met in 2003 Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, The Terminal, Star Trek, Avatar, Guardians of the Galaxy en Avengers.

Meer vermogen
Zoë Saldana heeft in elk geval een mooi huis in de peperdure Beverly Hills. Meer over haar vermogen staat hier bij Celebrity Networth. Hieronder staat een interview op YouTube met Jimmy Fallon. Het gaat over - alweer - een blockbuster.



NieuwsFilm

meest populair