Nieuwe Netflix-film van 'Avengers'-regisseurs is klaar met opnames

Nieuwe Netflix-film van 'Avengers'-regisseurs is klaar met opnames

Als dat geen gouden combinatie is, dan weten wij het ook niet meer.

Een van de nieuwste filmprojecten van Avengers: Endgame-regisseurs Joe en Anthony Russo is weer een stap dichter bij de bioscopen.

Afgelopen woensdag liet het Instagram-account van de Russo's productiemaatschappij AGBO-films namelijk weten dat de opnames van hun nieuwe film The Electric State zijn afgerond.

De cast van The Electric State wordt aangevoerd door niemand anders dan Millie Bobby Brown, die we natuurlijk kennen als Eleven uit Stranger Things. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Simon Stålenhag.

Allerhande robots
The Electric State speelt zich af in een alternatieve toekomst en volgt een tienermeisje (Brown), die zich beseft dat een lieve robot die opeens aan haar deur staat is gestuurd door haar vermiste broer. Zij en de robot gaan op zoek naar haar broer, maar moeten wel een wereld doorkruisen die door allerhande robots is overgenomen.

Naast Brown zien we in de film ook acteurs als Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Jenny Slate, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie en Billy Bob Thornton.



NieuwsFilm

meest populair