Gaat het Snyderverse naar Netflix voor een doorstart?

Gaat het Snyderverse naar Netflix voor een doorstart?

Fans van regisseur Zack Snyder hopen van wel.

James Gunn, de nieuwe baas van DC Studios, heeft op Twitter gereageerd op fans van regisseur Zack Snyder die willen dat DC de rechten van Snyders superheldenfilms en -plannen verkoopt aan Netflix. Volgens Gunn slaat zo'n oproep echt helemaal nergens op.

Fans van Snyder hopen nog altijd dat de filmmaker de kans krijgt om zijn volledige plannen voor het DC-universum te realiseren.

De regisseur was al verantwoordelijk voor Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) en Justice League (2019).

Oproep
De fans, die nogal fanatiek zijn en luidruchtig op social media, zijn nu een campagne gestart om Netflix te overtuigen Snyder de kans te geven meer DC-films te maken. Daarvoor gebruiken zij de #sellthesnyderversetonetflix.

Idioot
Gunn heeft deze hashtag inmiddels ook voorbij zien komen en heeft scherp gereageerd op de campagne.

"Dit moet echt een van de meest idiote hashtags zijn die ik ooit voorbij heb zien komen. Allereerst heeft Netflix nergens aangegeven interesse te hebben hierin te hebben en ten tweede heeft Zack hier ook niet om gevraagd", schrijft hij.



Gesprekken
Gunn bevestigt wel dat hij met Netflix gesproken heeft over andere projecten. Op dit moment zijn er twee series uit de stal van DC te zien op deze streamingdienst:
Sweet Tooth en The Sandman.

Of Gunn van plan is om meer projecten met Netflix te gaan maken, is niet bekend. Heel logisch lijkt dat niet, omdat Warner Bros. Discovery, de eigenaar van DC, zelf ook een streamingdienst heeft: HBO Max.

[b]Snyder
Gunn laat ook weten onlangs een gesprek te hebben gehad met Zack Snyder. Volgens het kersverse studiohoofd heeft ook de regisseur geen interesse om zijn DC-filmplannen van de grond te krijgen bij Netflix.

Conclusie: verspilde moeite.

NieuwsFilm

meest populair