Mode die heel erg verkeerd ging bij Diane Keaton: 'Mogen ze rusten in vrede'

Mode die heel erg verkeerd ging bij Diane Keaton: 'Mogen ze rusten in vrede'

Verschrikkelijke kledingmissers ... ze zijn er

Verschrikkelijke kledingmissers ... ze zijn er en Diane Keaton deelt ze met een lach en een grom. Het siert haar dat zij om zichzelf lachen kan.

In een Instagram-bericht plaatst zij een aantal momenten uit haar leven - en dan wel haar eigen kledingkeuze. Opvallend is, dat Diane Keaton een unieke kledingstijl heeft. Die smaak laat zich misschien het beste omschrijven als nerdy, nuffig, stoer, kinky en artistiek tegelijk.

Mogen ze rusten in vrede
De ster uit Book Club is al 77 jaar oud en heeft in ongelooflijk veel films gespeeld. Dat betekent, dat zij al jaren meegaat in the scene. En dat betekent, dat zij ongelooflijk vaak gefotografeerd en gefilmd is bij allerlei shows, feestjes en interviews.

Diane deelt hierop 13 kledingcombinaties in een filmpje met de tekst 'mode die verkeerd ging'. De ene kledingmisser na de andere komt voorbij. Ze levert er zelf heerlijk hilarisch commentaar bij en zegt: "Mogen ze rusten in vrede".

Alles is prachtig
Sharon Stone moet er heerlijk om lachen. Andere volgers, zoals Alyssa Milano zegt dat zij altijd perfect is. Andie MacDowell schrijft dat alles prachtig is, omdat Diane prachtig is. Jordana Brewster vindt elke combi mooi.

Volgers hebben vaak gelijk! Meer staat hier in het artikel bij People. Haar Instagram-video staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair