Zo rijk is Rupert Grint uit 'Harry Potter' en 'Knock at the Cabin'

Zo rijk is Rupert Grint uit 'Harry Potter' en 'Knock at the Cabin'

Ruper Grint is naast acteur ook stemacteur

Ruper Grint is naast acteur ook stemacteur. Hij werd als kind wereldberoemd door de verfilming van de Harry Potter-boeken van J.K. Rowling. Elke film bleek meer dan succesvol. Rupert ontving verschillende nominaties en awards voor zijn rol als Ron Weasley.

Het wereldwijde succes had als gevolg dat Rupert Grint als tiener al miljoenen verdiende. De nu 34-jarige acteur heeft inmiddels een geschatte nettowaarde van 50 miljoen Amerikaanse dollars. Hij is dus best rijk.

Hoe het begon
Rupert Grint is geboren in 1988 in Essex, Groot-Brittannië. Als kind was Rupert erg geïnteresseerd in het theater en trad verschillende keren op. Hij was fan van J.K. Rowling en viel op met zijn ingezonden auditie voor de films. Bij de casting was hij pas 11 jaar.

In 2001 was Harry Potter and the Sorcerer's Stone een ongelooflijk succes met een omzet van 975 miljoen wereldwijd. De andere 7 films waren net zo succesvol. Voor Harry Potter and the Order of the Phoenix ontving hij in 2007 een inkomen van 4 miljoen. In 2011 bedroeg zijn salaris 30 miljoen voor beide delen van Deathly Hallows.

Meer vermogen
Daarna verscheen hij in een videoclip van Ed Sheeran getiteld 'Lego House'. Ook was hij te zien in verschillende toneelvoorstellingen, als It's Only a Play. Vanaf 2019 is Rupert Grint weer op het scherm te zien met de streamingserie Servant. In 2023 is ook de film Knock at the Cabin in de bioscoop te zien.

Rupert Grint bezit verschillende huizen en zet zich in voor verschillende goede doelen. Meer over zijn vermogen staat hier in het artikel van Celebrity Networth. Rupert Grint beantwoordde recent een aantal vragen. Die YouTube-video van British GQ staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair