Maak kennis met de adembenemende dochter van Marvel-heldin Gwyneth Paltrow

Maak kennis met de adembenemende dochter van Marvel-heldin Gwyneth Paltrow

Net zoals haar moeder werkt ze al met grote modemerken.

Er wordt wel vaker gezegd dat kinderen van beroemdheden het makkelijk hebben, aangezien ze vaak genoeg zonder al te veel moeite in de voetsporen van hun ouders kunnen treden. Apple Martin lijkt hier ook bij te horen maar eerlijk is eerlijk, ze verdient het wel om een model te zijn.

De 18-jarige Apple Martin heeft behoorlijk beroemde ouders. Haar moeder is niemand minder dan de met een Oscar bekroonde Gwyneth Paltrow, terwijl haar vader, Chris Martin, de zanger is van de geliefde muziekband Coldplay.

Carriere
Paltrow mag dan wel voornamelijk bekend staan als actrice, ze werkt ook vaak samen met menig modemerk. De appel valt niet ver van de boom, en dat lijkt hier ook het geval te zijn. Ondanks het feit dat Apple pas 18 is, tekende ze nu al een contract bij het peperdure Franse merk Chanel.

Vorige maand maakte Apple nog haar fashion week-debuut tijdens de Chanel haute couture lente/zomer 2023 show in Parijs. Ze werd toen bedolven onder de complimentjes, want niet alleen ziet ze er beeldschoon uit, ze wist ook hoge ogen te gooien.

Kiekjes
Helaas zijn er (nog niet) veel kiekjes van Apple te vinden, al helemaal aangezien haar Instagram-account prive is. Toch staan er wel enkele foto's van de schoonheid online. Haar moeder deelde recentelijk zelf nog meerdere plaatjes. Deze zijn hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair