Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Reese Witherspoon is

Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Reese Witherspoon is

Het is op enkele foto's duidelijk te zien.

De laatste tijd duiken er op FilmTotaal wel vaker artikelen op over actrices die niet zo heel groot zijn. Zo hebben we o.a. al Scarlett Johansson, Salma Hayek en Lady Gaga voorbij zien komen. Deze keer is Reese Witherspoon aan de beurt.

Witherspoon is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. Al snel werd de actrice geroemd om haar veelzijdige stijl van acteren. Zo is ze zowel in staat om komische als dramatische rollen te spelen. Niet zo heel gek dus, dat ze ook al een flink volle prijzenkast heeft.

Carriere
Vooral 2006 was een goed jaar voor de actrice. Zo ontving ze dat jaar de Screen Actors Guild Award voor beste actrice, maar scoorde ze ook een Oscar voor haar rol als June Carter Cash in Walk the Line. 4 jaar later kreeg ze dan weer haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame.

Andere bekende films van Witherspoon zijn Legally Blonde, Mud en Wild, om er maar een paar op te noemen. Ook wist ze hoge ogen te gooien in de serie Big Little Lies.

Lengte
Ondanks het feit dat Witherspoon al op 7-jarige leeftijd ook wat modellenwerk wist te scoren, heeft ze dat, nadat ze wereldberoemd werd, eigenlijk helemaal niet meer gedaan. De reden hiervoor? Misschien dat ze gewoon net wat te klein is...

De 46-jarige schoonheid ziet er dan wel prachtig uit, maar is met haar 1m56 niet erg groot. Dat valt ook wel duidelijk te merken, wanneer ze naast Asthon Kutcher staat. Ook hier naast Nicole Kidman is het goed te zien.



NieuwsFilm

meest populair