De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Dear David (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lucky Kuswandi | Cast: Shenina Cinnamon, Emir Mahira, Caitlin North Lewis, e.a. | Kijk direct
Laras, een voorbeeldige meid, heeft een enorme crush op haar knappe schoolgenoot David. Ze begint een anonieme fantasieblog die ze aan hem opdraagt. Haar verhalen zijn behoorlijk pikant. Als haar blog uitlekt en rondgaat door de hele school, komt haar leven volledig op zijn kop te staan. Het schoolbestuur opent een heksenjacht en Laras weet zich ook geen raad meer.



Your Place or Mine (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aline Brosh McKenna | Cast: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Zoe Chao, e.a. | Kijk direct
Debbie en Peter zijn al heel lang elkaars beste vrienden. Toch verschillen de twee ook op veel fronten van elkaar. Debbie verlangt naar meer routine in haar leven in Los Angeles; Peter geniet van de chaos in New York. Wanneer de twee een week van huis ruilen, krijgen ze een kijkje in elkaars leven. Deze actie zou ook zomaar eens de deur naar liefde kunnen openen.



Bullet Train (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Brad Pitt, Brian Tyree Henry en Karen Fukuhara, e.a. | Kijk direct
Ladybug, een huurmoordenaar die zijn werk voortaan vreedzaam wil verrichten nadat zijn klussen te vaak zijn ontspoord. Het lot lijkt hem niet gunstig gezind. Aan boord van een hogesnelheidstrein van Tokio naar Kioto stevent hij af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars. Aan Ladybug om deze gevaarlijke reis te overleven.



NieuwsFilm

meest populair