Monica Geuze deelt vakantiefoto vanaf het strand op Instagram

Monica Geuze deelt vakantiefoto vanaf het strand op Instagram

Ze ziet er weer geweldig uit.

Monica Geuze mag zich zeker een geliefde BN'er noemen. Ze heeft behoorlijk wat volgers op sociale media, die ze vaak trakteert op mooie of zelfs spannende kiekjes. Nu is het weer raak.

De 27-jarige Geuze heeft nu al 1,3 miljoen volgers, meer dan Katja Schuurman (481.000) en precies evenveel als Yolante Cabau. Ondanks het feit dat de in Zwijndrecht geboren Monica niet enorm veel ervaring heeft als actrice zoals de andere twee dames, zit ze wel niet stil.

Carrière
Ze heeft dan misschien wel gespeeld in twee Nederlandse films (Renesse in 2016 en Wat is dan liefde in 2019), ze is voornamelijk bekend als vlogger, auteur en presentatrice. Ook is ze een voormalige DJ.

Een zeer indrukwekkend CV dus, maar ze zou ook nog eens aan de slag kunnen gaan als model. Niet voor niets werd ze in 2021 uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland, door FHM. Die titel verdient ze wel.

Kiekje
Geuze ziet er namelijk fantastisch uit en deelt regelmatig pikante foto's op haar Instagram-pagina. Ook nu deelt ze weer een behoorlijk mooi kiekje, waar ze lekker op het strand zit te chillen. De foto staat nog geen dag online of ze werd al bedolven onder de likes en complimenten.

Gek is dit niet, want ze laat goed zien waarom ze vaak toegerekend wordt tot een van de mooiste vrouwen van Nederland.

Wil je de bikini-foto van de 27 jarige Monica Geuze zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair