Waarom de regisseur 'Star Trek 4' liet schieten voor 'Fantastic Four'

Waarom de regisseur 'Star Trek 4' liet schieten voor 'Fantastic Four'

De productie van de vierde 'Star Trek'-film lijkt maar moeilijk van de grond te komen.

Matt Shakman heeft onthuld waarom hij de productie van Star Trek 4 heeft verlaten voor de Marvel-film Fantastic Four. Volgens de regisseur kwam de productie van de eerste film maar moeilijk van de grond.

"Ik heb ongeveer een jaar gewerkt aan dat project en heb een geweldig tijd gehad", vertelt Shakman.

De regisseur lijkt zelf ook een 'trekkie' te zijn. "Ik hou van de franchise en de mensen die er voor en achter de schermen bij betrokken zijn", aldus Shakman.

"Het zou een waar genoegen zijn geweest om met die club een vierde film te maken".

Planning
De reden dat Shakman uiteindelijk bij de productie is vertrokken lijkt dat deze maar moeilijk van de grond lijkt te komen. Althans, daar hint hij sterk op.

"Elke film heeft zijn eigen reis, planning en momentum", zegt hij. "Toen ik werd benaderd voor Fantastic Four, kon ik gewoon geen nee zeggen".

Familie
Shakman is blij dat hij opnieuw aan de slag mag voor Marvel. Hij regisseerde eerdere alle negen afleveringen van de lovend ontvangen Marvel-serie WandaVision.

Volgens de filmmaker is het erg prettig om voor de studio te werken. "Alle mensen daar voelen echt als familie, zegt hij. "Ik vind het dan ook geweldig om terug te mogen keren naar die wereld".

NieuwsFilm

meest populair