Dochter van Rupert Grint en Georgia Groome heeft een verrassende naam

Dochter van Rupert Grint en Georgia Groome heeft een verrassende naam

Vol in de belangstelling met zijn nieuwe film 'Knock at the Cabin'

Rupert Grint staat weer vol in de belangstelling met zijn nieuwe film Knock at the Cabin.

Sinds kort is hij vader van een schattig dochtertje. De 2-jarige krijgt al veel mee van zijn rollen, want ze gaat vaak mee naar de filmset. Rupert en zijn partner Georgia Groome hebben hun meisje een verrassende naam gegeven. Zij heet namelijk Wednesday.

The Addams Family
Jimmy Fallon is dik fan van de populaire Netflix-serie Wednesday en vroeg laatst aan Rupert of zijn dochter vernoemd is naar Wednesday Addams. Wat terughoudend gaf Rupert toe dat de naam afkomstig is uit The Addams Family.

Droog vertelde Rupert: "Het is wat vreemd om te zeggen dat de naam uit zo'n serie komt. Maar ik heb het altijd een mooie naam gevonden. Het is een naam die je niet snel vergeet."

Heel speciaal
Jimmy en Rupert denken allebei dat zij voorloopt op de golf. Nu de serie Wednesday zo succesvol is, zullen een hoop meisjes zo genoemd worden.

De dochter van Rupert is al vrij bijzonder. Zo vloekt de 2-jarige bij het leven, want ze vangt de teksten van haar vader op als hij oefent. Ook is zij dol op de Amerikaanse supermarkt 'Target' en speelt zij met een toverstaf uit Harry Potter, want haar vader is tenslotte Ron Weasley.

Een deel van het interview in The Jimmy Fallon Show staat hieronder en op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair