3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Venom: Let There Be Carnage (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Serkis | Cast: Tom Hardy, Woody Harrelson, Michelle Williams, e.a. | Kijk direct
Terwijl Eddie Brock en Venom worstelen met hun stroeve relatie, doemt er een nieuw gevaar op in de vorm van de ter dood veroordeelde seriemoordenaar Cletus Kasady en een nieuwe buitenaardse symbioot. Brock en Venom moeten opnieuw leren samenwerken om dit levensgevaarlijk monster te stoppen.



Clueless (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Amy Heckerling | Cast: Alicia Silverstone, Stacey Dash, Brittany Murphy, e.a. | Kijk direct
De zestienjarige scholiere Cher is ontzettend populair en rijk. Ze besluit Tai, een nieuwe klasgenote, te helpen door haar ook populair te maken. Cher blijkt daar echter iets te goed in te zijn, want Tai wordt populairder dan zij. Tegelijkertijd zoekt Cher naar haar droomvriendje. En dan duikt haar ex-stiefbroer Josh ook nog eens op.



Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Rose Byrne, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, e.a. | Kijk direct
Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, Peter kan zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden. Hij gaat op onderzoek uit buiten de tuin en vindt zichzelf in een wereld waar zijn ondeugd wordt gewaardeerd. Peter komt echter al snel in de problemen. Zijn familie besluit alles op alles te zetten om hem terug te vinden.



NieuwsFilm

meest populair