Brie Larson (Captain Marvel) in een tutu zien? De foto's vind je hier

Brie Larson (Captain Marvel) in een tutu zien? De foto's vind je hier

Zelfs verkleed ziet ze er nog prachtig uit.

Brie Larson werd dankzij haar rol in Room een grote ster in Hollywood. Enkele jaren later werd ze echter wereldberoemd toen ze ook de rol van Captain Marvel wist te bemachtigen. Wanneer ze eens even niet acteert zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten.

De 33-jarige Larson zit zeker niet stil. Zo werkte ze vorig jaar mee en maar liefst vier projecten en heeft ze ook alweer voor twee films en twee series getekend. Hier zitten o.a. de blockbusters The Marvels en Fast X tussen.

Sociale media
Larson heeft dus een behoorlijk drukke agenda, maar stilzitten doet ze niet. Ze werkt veel, maar maakt ook gebruik van diverse sociale-mediaplatformen. Vooral op Instagram is ze actief.

Hier heeft ze bijna 7 miljoen volgers, dus er is niet zo heel gek dat ze af en toe kiekjes en filmpjes deelt met haar fans. Nu is het weer raak.

Balletdanseres
Normaal gesproken gaat het om foto's van filmsets of filmpjes van haar trainingssessies, maar deze keer is het iets heel anders. Larson vindt het namelijk wel leuk om lol te trappen met haar vrienden.

Hier hoort ook een verkleedpartijtje bij, waarin Larsen zich voordoet als een ballerina. Hiervan deelt ze nu enkele kiekjes op Instagram. Deze zijn hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair